List of stands - Hrana - MakedonijaABBA
-

Anuga
- Welcome!

Best Food
-

BIOFRUIT
-

Brunch Bistro Bar
- welcome to Brunch Bistro Bar were you can taste our sendviches, salads , pasta , apetisers

Chocoland
- The WOW moment of your Celebration - Chocoland

DAMEX
- Добредојдовте на штандот на Дамекс Доо

DPTU DIEM-GP Gevgelija
- Simply the best

JS Aktuel
-

LIKOM DOO - Resen
- TASTE OF THE MEDITERRANEAN, YOUR CHOISE FOR QUALITY

Makprogres
- Enjoy the taste of Macedonia

RIPROM
- Welcome

SLOGA INTERNATIONAL
-

SLOGA PROM
-

Super Group Food
-

Swisslion
-

Twins sandwiches
- Satisfaction with each new bite! Twins sandwiches are always made of fresh and quality ingredients. The current proven quality is a guarantee of your trust. You can enjoy a delicious meal that easily fits in the modern way of life. They are available everywhere, as a breakfast, snack, lunch, dinner, when you travel, or study, at beach or when you are skiing, on a sport's match ... Always natural and recognizable to suit your tastes.

Varimpeks Internacional
-

АГРО ИЛ-МЛЕК
-

АГРОИНВЕСТ
-

Агропелагонија
- Добредојдовте на виртуелниот штанд на Агропелагонија

Ајур Веда
- Наука или знаење за животот-традиционален холистички медицински систем на Индија

Аква Сорс
- Над 15 години, AquaSource е посветена да промовира здрав и природен начин на живеење.

Алекс фурна - Стефалек
-

АЛ-МАКС
-

АЛПОЈО
-

АНВА
- Добредојдовте на штандот на Анва, Oткуп, преработка и трговија со диви печурки и други шумски плодови.

Бајадера-Прилеп
-

Бенави-Ком
-

БИО-КОМЕРЦ
- Храната е водечки лек на 21-от век --- Консумирајте интегрална храна, со природни состојки, без хемиски додатоци--- Храната може да биде извор на болести или извор на здравје и животна сила

Ве-Микс
-

Винг Фитнес
- Добредојдовте на штандот на Винг Фитнес

ВИТА НОВА-ЗА
-

ВОЌАРКООП КОМЕРЦ
-

ВОРИ
-

ГД-Тиквеш Кавадарци
-

Домани Студиос
-

ЕКО МЛЕКО
-

ЕКОНОМИЈА ДОО
- Welcome to the stand of Ekonomija!

Елен ЈТД (Џорлев)
-

Земјоделско Пчеларска Задруга-НАПРЕДОК
-

ИЛИНЧЕ
-

Јадран Готино Фудс
-

Јока
-

КАНААН
- Добредојдовте на штандот на КАНААН

КАНЕЛА
-

Кенди
- Кенди досега успшно увезува и дистрибуира неколку брендови на македонскиот пазар. Додатоците за храна од програмата на Кенди Бугарија во која спаѓаат: витамините Суправит, пробиотиците Лактофлор, витамините Вегас; инстант напитоци Степ, Фрути ; зачинот Пикантина; германскиот енергетски пијалок Мед бет и од неодамна продажниот асортиман е збогатен со сламките за млеко Сипах.

КИМ
-

Ко Универзал Промет
-

Кувертира
-

ЛАБЕКО
-

ЛИОН
- Добредојдовте во чоколадното царство на "ЛИОН"

МА-ЈА ХЕЛАС
-

МАКС
-

Марк-Ман
-

Метро а.д.
-

МИРАНА
- Добредојдовте на штандот на Мирана Дооел

Млечен Ресторан ''Жетвар''
-

Млин Стојчев
-

Москов-МС
- Добредојдовте на штандот на Москов-МС

МУЛТИПРОМ
-

Пицерија ЛАГУНА
-

Преферита
-

Рибник Дошница
-

Римес Плус
-

РОЗАФА
-

Росал ДС
- Welcome to the stand of Rosal DS

Сале-Комерц откуп
-

Слаткарница Арома
-

Слаткарница Ресана
-

Слаткарница Сагар
-

СПЕЦИЈАЛ
- Добредојдовте на штандот на СПЕЦИЈАЛ

Сточарство А.Д.
-

Техноалат-Комерц
-

Трофикал
-

Универзал Промет
- "УНИВЕРЗАЛ ПРОМЕТ" Кочани, Македонија е приватна компанија за производство и трговија, основана во 1990 година од страна на нејзиниот денешен генерален директор Драги Стоимировски. Уште од самото основање, Универзал Промет нуди високо квалитетни производи на купувачите.

Унија на германски комори за индустрија и трговија
-

Фарма- Ѓоргиеви
-

Хоризонт
-

Чеза Комерц
- Welcome to the stand of Commerce Cheza

Чилибија Фруит
-

Џумбо Компани 93
-